CUINAR PER A CELÍACS

TORNAR A GAUDIR DEL PLAER DE MENJAR

Autor: VICENT MATHEU, SÍLVIA

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Sana, Nutrición y Dietas

CUINAR PER A CELÍACS

CUINAR PER A CELÍACS

29,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
PAGES
Publicación:
20/11/2012
Colección:
VÀRIA CUINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

El llibre Cuinar per a celíacs no és només un conjunt de receptes, és una guia per al celíac i per als seus familiars i amics. Consta d?una primera part amb consells sobre com manipular els aliments per tal d?evitar les contaminacions creuades, conté un llistat de cereals d?arreu del món que no contenen gluten i fan que la dieta …

El llibre Cuinar per a celíacs no és només un conjunt de receptes, és una guia per al celíac i per als seus familiars i amics. Consta d?una primera part amb consells sobre com manipular els aliments per tal d?evitar les contaminacions creuades, conté un llistat de cereals d?arreu del món que no contenen gluten i fan que la dieta sigui més variada, apetitosa i saludable. Aquesta guia es complementa amb l?explicació de com ha de ser el rebost, aliments bàsics, mètodes de cocció, conservació i aprofitament. A més, conté 250 receptes aptes per a celíacs. El llibre està adreçat tant a la alimentació dels infants com a la dels adults i ajuda a portar una vida normal, no només pel dia a dia sinó també per a les festes i celebracions tradicionals de la nostra terra
Leer más

Más libros de VICENT MATHEU, SÍLVIA

Más información del libro

CUINAR PER A CELÍACS

Editorial:
PAGES
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-9975-296-9
EAN:
9788499752969
Nº páginas:
0
Colección:
VÀRIA CUINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
230 mm
Ancho:
220 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Sana, Nutrición y Dietas
Silvia Vicent Matheu (Barcelona, 1958) és arquitecte superior i pèrit taxador immobiliari, de professió. Ha estat propietària durant cinc anys d?un restaurant a Sant Feliu del Racó. Va ser diagnosticada de celiaquia l?any 2008. Col·labora amb l?Associació de Celíacs de Catalunya impartint demostracions i classes de cuina per a celíacs.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar